Åben Skole – Ejby Skole

EjbySkoleSkolen slår dørene op Torsdag den 5. november kl. 14.00-16.30 op for forældre, bedsteforældre, søskende, tidligere elever og andre interesserede.

Der er sammensat et program, som består af både fag-undervisning i Dansk, Matematik, Natur/Teknik, Håndværk og Design, mv. samt viser et bredt udsnit af alle de aktiviteter, som en god skoledag på Ejby Skole også består af….herunder power pauser, ”morgensamling”, SFO´en, profillinjer og bevægelse.

Tilmelding er ikke nødvendig, du/I møder bare op.

6. årgang deltager pt. i et ”Edison-forløb” – et forløb hvor innovation er i højsæde. Årgangens Edison-projekter er udstillet på skolens bibliotek. Nogle af eleverne fra udskolingen vil fungere som guider denne dag. Der vil være mulighed for en rundvisning på skolen i tidsrummet ml. 14 og 15 – mød op på skolens bibliotek.

Forplejning
Skolen byder på kaffe og the i skolens personalerum. Alle elever får kl. ca. 13.00 en bolle, en juice-brik og et stykke frugt. Husk dog almindelig madpakke til dagen.

Hvor er mit barn?
Se oversigten over klassernes/årgangenes aktiviteter.
Oversigten hænger på alle døre ind til Skolen. Oversigten er lagt på intra og skolens Facebook side

Skolebestyrelsen
I skolens personalerum vil repræsentanter fra Skolebestyrelsen samt ledelsen være til stede. Vi svarer gerne på store som små spørgsmål omkring Ejby Skole.