Da cirkus kom til byen

Cirkus Mascot - Indgangen - ThumbnailTorsdag den 26. juni var en helt speciel dag for Ejbys børn og andre barnlige sjæle, for da kom cirkus til byen.

Forældre og børn trodsede det ustadige vejr og gik til cirkuspladsen for at tilbringe et par underholdende timer sammen med Cirkus Mascot. Da teltet blev lukket i og spotlyset tændt, blev man suget ind i det magiske cirkusunivers til lyden af cirkusmusik, klapsalver og leende børn.

Cirkus Mascot - Publikummer på vej indDer var hundeshow, fintpyntede shetlandsponyer og sjove grise – ikke alle de firbenede artister gjorde helt som de blev bedt om, men det var hyggeligt og sjovt.

Vi fik besøg af en eksotisk slangekvinde fra Mongoliet og specielt til drengenes store begejstring, blev der jongleret med hulahopringe i alverdens lysende farver, hvilket gav et imponerende lysshow.

Og ikke mindst var der klovnen Gulio, som varmede alles hjerter og fik de store grin frem, når familiefædrene blev hevet ind i manegen og drillet lidt. Sikke en dejlig aften i Ejby.

Cirkus Mascot - Manege