Ejby-Hallerne overtager Hviids Gourmet

ejby-hallerne-logoMed virkning fra 1. februar 2015 overtager Ejby-Hallerne aktiviteterne i Hviids Gourmet.

I forbindelse med overtagelsen flyttes produktionen til Ejby-Hallens køkken, hvor Hviids Gourmet´s hidtidige indehaver Hanne Hviid Lund, samtidig er ansat som bestyrer af den samlede enhed.
Det betyder desværre, at vi må sige farvel til Joan Hjarsen, som har været bestyrer siden 1. september 2014.

Vi forventer, at en samling af aktiviteterne har en positiv effekt, idet vi nu kan servicere hinandens kunder på alle fronter. Her tænkes på, at der både vil være mulighed for, at få mad leveret ud af huset og vi kan klare møder, selskaber, mindesammenkomster, konferencer m.v. i vore forskellige lokaler i Ejby-Hallen og Gelsted-Hallen udtaler den kommende bestyrer Hanne Hviid Lund og Formand for Ejby-Hallerne Claus Lind.

Alle aftaler og bestillinger følger automatisk med over til Ejby-Hallerne. Navnet Hviids Gourmet fortsætter også, for så vidt angår mad ud af huset, ligesom man forsat kan kontakte Hanne på det nuværende telefonnr. 20492826 og mail@hviids-gourmet.dk, man kan selvfølgelig også besøge vore hjemmesider www.hviids-gourmet.dk og www.Ejby-Hallerne.dk.

Det vil forsat være kundens ønsker som er i centrum og vi vil gøre alt for, at skabe de bedste rammer for Deres arrangement slutter Hanne Hviid Lund.

Med venlig hilsen
Ejby-Hallerne og Hviids Gourmet

Yderligere henvendelse angående pressemeddelesen kan rettes til Claus Lind (20431451) eller Hanne Hviid Lund (20492826).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *