Ejby IK: Fodboldafdelingen takker af for denne sæson

EjbyIK-logoFodboldafdelingen i Ejby IK afholdt onsdag den 25/6 afslutning for sæsonen 2013/2014 med stor succes. Ca. 150 ungdomsspillere i alderen 7-15 år samt deres forældre og søskende var mødt frem til en super hyggelig dag med fodboldkampe for hver årgang, spisning af pølser og brød i det fri samt uddeling af medaljer og pokaler til spillerne.

Carlsberg Sport havde sponsoreret en drikkedunk til alle spillere til uddeling denne dag.

Samarbejde mellem Ejby, Gelsted og Brenderup
De mange spillere kommer fra Ejby samt samarbejdsklubberne Gelsted og Brenderup. Et samarbejde som med stor succes efterhånden omfatter næsten alle årgange i såvel pige- som drengerækken –  En nødvendighed for, at vi som lille klub kan overleve og for at vi kan tilbyde fodbold til børn og unge her i lokalområdet.
 
Stor hjælp fra klubbens frivillige
Fra Ejby IK skal lyde en stor TAK til alle trænere samt øvrige frivillige for det store arbejde de lægger i klubben for de unge. Uden deres indsats er der ingen klub, men der er naturligvis plads til flere frivillige. Klubben har pt. ikke nogle trænere (forældre) til de yngste hold fra efteråret, banerne skal kridtes op ugentligt og der er vi afhængige af de frivilliges hjælp – så meld jer endelig.

På gensyn i august
Fodboldafdelingen i Ejby IK glæder sig til at se alle spillere igen til august og der er naturligvis plads til nye spillere på holdene. Træningstider for den kommende sæson vil kunne findes på www.ejbyik.dk i august.