Ejby indvier ny multibane

EjbyIK-logoEjbys nye multibane er klar til at blive indviet onsdag den 3. juni klokken 12.00. Alle byens borgere og samarbejdspartnere inviteres til boldfest og indvielse ved Ejby Skole og Ejby IK.

Med støttekroner fra Nordea-fonden og DBU’s multibanepulje er multibanen ved Ejby IK og Ejby skole nu en realitet, og et åbningsarrangement vil markere banens officielle indvielse. Alle byens borgere, samarbejdspartnere og sponsorerer er velkomne til en festlig markering onsdag den 3. juni klokken 12.00, og projektansvarlig Anders Bærholm håber, at rigtig mange vil møde op til indvielsen:

”Multibanen er ikke kun fodboldklubbens, men hele byens. Den er et fantastisk samlingssted og hjemmebane for boldspillere i alle aldre. Kombinationen af en multibane og et fitnessområde tiltaler alle aktive mennesker, og ligesom byens institutioner og foreninger allerede har taget godt imod banen, håber jeg, at mange vil komme at fejre banen med os.”

Indvielsen vil blandt andet byde på taler, konkurrencer og boldspil.
Program for indvielsen onsdag den 3. juni 

Multibanepulje baner vejen  
Nordea-fonden har med sin multibanepulje på 20 millioner kroner gjort det muligt for Ejby IK at anlægge en af de meget eftertragtede multibaner: 

”Vi er glade for, at Ejby IK vil bane vejen for, at endnu flere får mulighed for at dyrke boldspil og være fysisk aktive året rundt,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter aktiviteter, der fremmer gode liv. 

Også Dansk Boldspil-Union glæder sig over den nye multibane i Ejby: 

”Det er fantastisk, at Ejby IK har ansøgt puljen og ønsker en multibane, der kan hjælpe med at skabe bevægelse i lokalområdet. Vi mener, at anlægget kan motivere til nytænkning, fastholde fodboldspillere og udvikle dansk fodbold. Med en multibane kan det nu gøres hele året. Det synliggør i endnu højere grad værdien af vores frivillige foreningsliv, hvor den enkelte dagligt gør en forskel og er en vigtig del af noget større” siger Jesper Møller, formand i Dansk Boldspil-Union.