Første udgave af udviklingsplanen for Ejby er klar

Lokaludvalg logoSom led i det LAG-projekt, der førte til etablering af et lokaludvalg i Ejby, lå der også en bunden opgave i form af at udarbejde en udviklingsplan for Ejby. Den kan du nu finde her på ejby.dk.

Planen blev symbolsk overrakt borgmester Dahlstrøm ved det offentlige LAG-arrangement i Ejby den 26. april, mens en mere formel præsentation af elementer af planen finder sted på et lukket møde mellem kommunen og lokaludvalgene i Gelsted den 20. maj.

Lokaludvalget i Ejby har valgt at ”satse stort og begynde småt”. Vi vil – som du kan læse – nemlig ”det hele”; underforstået ikke afgrænse os på nuværende tidspunkt. I planen, hvis aktivitetsdel det er tanken at føre ajour med mellemrum, finder du de elementer, borgere i Ejby allerede har sat i gangog arbejder med.

Vi har desuden lavet en beskrivelse af det fremtidige Ejby, frit fra fantasien…ikke for at pådutte en bestemt udvikling eller signalere, at dette er den eneste løsning, men simpelthen for at så nogle frø og indikere, at Ejby godt kan blive til andet og mere, end byen er i dag.

Sidder DU inde med idéer, du gerne vil arbejde med, så kontakt endelig et medlem af lokaludvalget eller de nedsatte arbejdsgrupper. Sammen har vi en chance for at realisere vore drømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *