Højhastigheds-internet til Ejby

Ejby Antenneforening - Logo uden navnEjby er på landkortet i mere end én forstand – også på det elektroniske landkort. Ejby Antenneforening har allerede gennem 10 måneder kunnet tilbyde sine abonnenter internethastigheder på 60 Mbit download og 20 Mbit upload til en attraktiv, lav pris på kun 150 kr om måneden.

De høje hastigheder forbindes normalt med fibernet. Det er imidlertid i de senere år blevet teknisk muligt at levere hurtigere og hurtigere forbindelser også over kobberkabler. Det betyder, at Ejby Antenneforening nu er i stand til at åbne for endnu højere hastigheder, nemlig op til 120/40 Mbit.

Vi vil gerne have, at de teknologiske landvindinger kommer alle til gode, så alle kan prøve, hvad hurtigt internet betyder” siger Aage Hellbrandt, formand for Ejby Antenneforening. ”Derfor vil vi i perioden 1. januar – 31. marts åbne for sluserne for alle vore kunder kvit og frit”. Det betyder, at internet-medlemmer af Ejby Antenneforening i de tre måneder uden merpris har adgang til lynhurtigt kablet internet.

Efter tre måneder skifter vi så til den normale hastighed for de kunder, der ikke ønsker at beholde den store hastighed på op til 120/40 Mbit” fortæller Aage Hellbrandt. ”Det kommer til at koste et beskedent ekstra beløb om måneden at fortsætte med den høje hastighed, så der skal selvfølgelig være valgfrihed – det er ikke nødvendigvis alle computere, der kan kommunikere så hurtigt”.

Aage Hellbrandt fortæller også, at opgraderingen til fiber i Ejby også er i gang i takt med ombygninger og udvidelser gør det økonomisk fornuftigt, men indtil videre kan hastigheden således sagtens følge med på de bestående kabler.

Ejby Antenneforening holder i øvrigt generalforsamling den 25. februar 2015 i Ejby Hallen, hvor en repræsentant fra TV2 kommer og fortæller om TV2 Play som tilbydes til en god pris. Fynsk Antenne og Elektronisk kommer også og fortæller om muligheden for at se forskudt TV på flere kanaler på samme tid. Samtidig lægges der op for at lukke for de analoge signaler til efteråret 2015. ”Vi håber at se mange af vore medlemmer” slutter Aage Hellbrandt.

(Pressemeddelelse fra Ejby Antenneforening, d. 10/12-2014)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *