Kom til generalforsamling i Ejby Lokaludvalg

Lokaludvalg logo

 Den 26. februar KL. 19.00 i Ejby Gamle Rådhus, kan du komme og høre mere om hvilke spændende projekter Lokaludvalget har arbejdet med i 2014. Desuden kan du høre lidt om de nye planer, der ligger for 2015.

Vil du være aktivt med?
Har du lyst er der også mulighed for at stille op til valget. Så kan du selv være med til at præge fremtiden for vores dejlige by.

Alle beboere i Ejby kan stille op til Lokaludvalget. Det kræver ingen andre forudsætninger, end et stærkt ønske om, at Ejby skal være en aktiv, levende by nu – og i fremtiden. For at være valgbar til Lokaludvalget, skal man blot være fyldt 16 og bo i lokalområdet samt være til stede på valgaftenen.

Hvem vinder den nye pris?
En ny pris har set dagens lys: Prisen for Ejbys Forskønnelse. Alle projekter der er med til at gøre vores by pæn og kan indstilles til prisen. Huse, pladser – ja selv tiltrængte oprydninger kan indstilles til prisen. Se på Ejby facebook side hvilke projekter, der er indstillet, og vær med til at vælge de tre kandidater. På selve aftenen for generalforsamlingen stemmer vi om, hvem der skal have prisen.

Duk op på en spændende aften, hvor vi kan snakke om alt det, der er vigtigt for vores nærmiljø.

Indkaldelse 

På gensyn til generalforsamling
Ejby Lokaludvalg.