Ny multibane på vej i Ejby (Nu med billede)

EjbyIK-logoEjby IK har fået tildelt støtte fra Nordea-fonden og DBU til anlæg af en multibane mellem fodboldklubben og Ejby skole. Banen forventes klar i starten af 2015. 

Med støttekroner fra Nordea-fonden og DBU’s multibanepulje bliver en multibane med integrerede motionsredskaber i Ejby en realitet i foråret 2015.

Multibanen vil blive placeret tæt på Ejby IK’s klubhus, Ejby Hallen og Ejby Skole, og dermed danne centrum for aktiviteter i hele Ejby. Multibanen vil udover også blive et naturligt socialt samlingspunkt  og muliggøre mange former for boldspil både i dags- og aftentimerne året rundt, og til glæde og gavn for alle byens borgere. 

Anders Bærholm (Ejby IK) ser frem til at få en multibane i klubben, der vil være til gavn for både ung og gammel i byen:
”Multibanen vil supplere vores eksisterende faciliteter på fornem vis, og jeg er sikker på at placeringen mellem skole, SFO, hal og fodboldklub vil gøre multibanen til et attraktivt sted for alle. Vi står sammen som institutioner og foreninger om dette projekt, og dermed skaber vi mest mulig værdi for alle i nærområdet.” 

Ejby-IK-multibane


Multibanepulje baner vejen
Nordea-fonden har med sin multibanepulje på 20 millioner kroner gjort det muligt for blandt andet Ejby IK at anlægge en af de meget eftertragtede baner:

”Vi er glade for, at Ejby IK vil bane vejen for, at endnu flere får mulighed for at dyrke boldspil og være fysisk aktive året rundt,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter aktiviteter, der fremmer gode liv.

Også DBU glæder sig over udsigten til en multibane i Ejby:
”Det er fantastisk, at Ejby IK har ansøgt puljen og ønsker en multibane, der kan hjælpe med at skabe bevægelse i lokalområdet. Vi mener, at anlægget kan motivere til nytænkning, fastholde fodboldspillere og udvikle dansk fodbold. Med en multibane kan det nu gøres hele året. Det synliggør i endnu højere grad værdien af vores frivillige foreningsliv, hvor den enkelte dagligt gør en forskel og er en vigtig del af noget større” siger Jesper Møller, formand i Dansk Boldspil-Union.

Arbejdet med multibanen starter primo 2015, og banen forventes færdig sidst på foråret.    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *