Vores by vokser med nye butikker

BySkilt

En af de bedste argumenter for at slå sig ned i vores by er, at vi har et aktivt og driftigt erhvervsliv. At man som Ejbyboer kan handle stort set alt, hvad en husholdning har brug for, uden at man behøver at forlade byen. Sådan er det i Ejby, og det bliver nu endnu bedre.

Kød over disken
I et stykke tid har man kunne se aktivitet bag ruderne i Algade 12, hvor Slagter Jan Munk Larsen har skåret kød på bestilling. Han har allerede mange faste kunder, men vil gerne være endnu mere synlig og tilgængelig for byen. Derfor har han planer om, at åbne et kødudsalg i butikken ved siden af. En butik, hvor man dels kan afhente det kød man har bestilt, men hvor man også kan komme ind fra gaden og handle friskudskåret, vacumpakket kød eller kød på frost. Hvis der er grundlag for det, kan det være butikken udvider sit sortiment.

Jan er til daglig slagter Hos Danish Crown i Fåborg og driver sin egen virksomhed ved siden af. Det er planen, at hans kone skal passe butikken, der efter planen åbner i marts.

Romantikken lever i Algade
I lokaler, hvor man førhen kunne få ordnet håret, kan man nu finde ny og gammel brugskunst. Mette Kühnel har åbnet Boutique Kühnel og dermed givet Ejby en mulighed for at købe alt muligt til boligen: Håndarbejde, unikke møbler og romantiske gaveartikler.

Butikken åbnede for en måned siden, og har haft en god julehandel med bl.a. håndlavede julesokker, man kan få lavet på bestilling. Mette har åbent torsdag, fredag og lørdag og glæder sig til at forsyne Ejby med smukke ting til boligen.

Butiksdød? ikke her
Dette er blot to af mange nye initiativer, der er med til at få vores by og butikker til at leve. Lad os støtte op om den lokale handel og dermed være med til at sikre deres – og byens – fremtid.