Vildaften på Fjelsted Skov

Fredag den 6. oktober inviterer Fjelsted Skov dig til en aften med vildt i fokus.

Der præsenteres en 4-retters menu, som kan kombineres med en vinbuffet, der er tilpasset menuen.

Menu:

Velkomstsnacks og bobler
Tapiokachips lavet på duefond – karljohancreme – urtestøv
Hjorteryg tatar – filovaffel – estragoncreme
Sprød pankopaneret krokette af “dyrehavens hjerte”

Forret:
Svampebouillon – confiterede svampe – sprød rielette af vagtel – jordskokkepuré – syltede sennepsfrø – kornblomst

Mellemret:
Røget dyrekølle af krondyr fra egen dyrehave
Brændnældecreme – efterårets marinerede bær – sellericrudité – syltet hyldeblomst

Hovedret:
Rosa duebryst
Confiterede duelår
Rødbedevariation som sauce – glaseret-saltbagt – crudite-creme
Brombær – persillecrumble – pommes fondant – skovsyre

Dessert:
Bær – marengs – gelato på granskud – cacao

Vinbuffeten er åben fra kl. 18.00 til 22.00 og inkluderer udvalgte vine, der er afstemt til middagen, samt øl og vand.
Efter kl. 22.00 vil drikkevarer være tilgængelige efter forbrug.
Arrangementet slutter kl. 23.00.

Du kan forlænge oplevelsen ved at booke en overnatning til en særlig pris. Enkeltværelser kan bookes for 699 kr., og dobbeltværelser kan bookes for 799 kr. Prisen inkluderer morgenmad.

Læs mere her.