Byens Bedste findes også i Ejby

Del med dit netværk her
Byens Bedste findes også i Ejby

 Lørdag den 9. oktober blev der uddelt 12 statuetter til awardshowet ’Byens Bedste’ på Park Hotel i Middelfart. Der var flere fra Ejby, der løb med de eftertragtede statuetter.

’Christians Herretøj’ løb med prisen for ’Byens bedste modebutik 2021’. ’Christians Herretøj’ havde tre personer med, der alle fik highfives på vej op på scenen.  I takketalen sagde de bl.a., at det havde de ikke regnet med og takkede deres kunder. De andre nominerede var butikkerne ’Re:Love’, ’Esmeralda’ og ’Yellow Carry’. ’

’Bramsen Blomster og Rens’ løb desuden med den fornemme pris ’Byens Bedste Iværksætter 2021’. Iværksætterne Trine og Mette Bramsen løb med denne pris og blev modtaget med stående bifald på scenen, hvilket efterlod dem mundlamme. De havde derfor ikke mange ord at fremstamme i takketalen, men fik dog sagt ”tusind tak for prisen, den er vi meget glade for”. De andre nominerede til denne pris var ’Jataco’, ’Samsted’ og ’Wiingreen Coffee’. ’

Kultur og fritid’-prisen tog ’Panorama Middelfart’ med hjem og kan således kalde sig for ’Byens Bedste kultur- eller fritidstilbud 2021’. De modtog klapsalve og takkede for nomineringen og alle stemmerne.

’Motion, fitness og velvære’-prisen tog Rebekka Bode Drost fra ’Fit og Sund’ for anden gang. ’Fit og Sund’ vandt nemlig også prisen sidste år, ikke desto mindre var de meget rørte og taknemmelige for prisen. De andre nominerede i kategorien var ’Bodycare by Cecilie’, ’Nørre Aaby Motionsklub’ og ’EIK Motion’.

liveshopping