Invitation til foreningsaften i Middelfart

Del med dit netværk her
Invitation til foreningsaften i Middelfart

Hvordan får vi engageret flere unge i foreningen?

Det spørgsmål er der mange foreninger, der døjer med. Har I også svært ved at få engageret de unge i det frivillige arbejde? Så kom forbi Kantinen Østre Skole i Middelfart d. 22. september klokken 18:30-21:00.

Fritidsrådet i Middelfart Kommune inviterer dig og dine frivillige kollegaer til en foreningsaften om, hvordan I får flere unge aktiveret i jeres forenings-, udvalgs- eller bestyrelsesarbejde.

Aftenens facilitator er Torben Stenstrup fra foreningsudviklerne. Torben har selv 25 års foreningserfaring og har skrevet flere bøger om foreningsudvikling, herunder ”Den attraktive forening”. Torben vil i løbet af aftenen komme med sine personlige indspark til, hvordan jeres forening kan arbejde med at engagere de unge i foreningsarbejdet.

Inspirationsoplæg fra Jesper Boesen Thomsen (Middelfart Håndbold), vil fortælle om, hvordan de har haft succes med #Projektnextgen. Ved at prioritere kompetenceudvikling og sociale arrangementer har foreningen formået at skabe et unikt fællesskab, som binder de unge til foreningen og som i sidste ende har givet mange unge frivillige trænere.

Foreningsaftenen er for alle, der ønsker at få engageret flere unge i foreningens frivillige arbejde. Der startes ud med en sandwich, og der vil i løbet af aftenen blive serveret kaffe/te.

Tilmelding skal ske senest d. 19. september lige her.

Padel Ejby