Kender du Byens Bedste 2022?

Del med dit netværk her
Kender du Byens Bedste 2022?

Så er det igen blevet tid til at indstille Byens Bedste i Middelfart Kommune. Flere dygtige virksomheder fra Ejby er tidligere blevet hædret. Nu kan du indstille din favorit.

Sidste år løb Christians Tøjbutik fra Ejby med prisen for ’Byens bedste modebutik 2021′ og ’Bramsen Blomster og Rens’ løb med den fornemme pris ’Byens Bedste Iværksætter 2021’. Hvis vi også skal hædre nogle af de dygtige virksomheder i Ejby i år, er det blevet tid til at indstille dine favoritter.

Melfar Posten skriver, at til Byens Bedste 2022 hedder kategorierne:

Serviceoplevelse

Her indstilles den, der gør en ekstra indsats for kunden eller gæsten. Det er her, du som kunde oplever, at der er gjort en ekstra indsats for at give dig en god oplevelse. Det er op til dig at vurdere, hvad denne ekstra gode serviceoplevelse består i, men husk endelig at skrive det i din indstilling.

Iværksætter

Her indstilles den, der har gode idéer til nye projekter, og som er motor på at sætte noget nyt i gang. Det behøver ikke være en nystartet virksomhed, men én, der kan sætte gang i noget nyt.

Modebutik

Til manden eller damen. Det er ligemeget, men hvilken synes du, er kommunens bedste modebutik?

Specialbutik

Den butik, som har det helt specielle, du leder efter, hædres her. Alt det, man ikke kan få alle andre steder. Denne kategori er til for at hylde dem, som enten har gjort sig til eksperter inden for et specielt felt, eller har en helt særlig forretning, der ikke minder om nogen anden.

Grønne fighter

Melfar Posten har valgt at tilføje en ny kategori, der hylder den butik, virksomhed eller person, der går det ekstra skridt for at tænke grønt og bæredygtigt.

Spisested

Hvor spiser man bedst i Middelfart Kommune lige nu? Er det på én af de gamle, velkendte spisesteder, eller er det i ét af de nyere tiltag? Det er op til dig at vurdere.

Fritid og motion

Denne nye kategori spænder bredt, for her kan alt lige fra motionstilbud til massører eller foreninger indstilles. Det skal blot være et foretagende, der har skabt stor værdi i menneskers fritid.

Turistoplevelse

Kategorien hed før “Turistattraktion”, men betegnelsen er i år ændret til “turistoplevelse”. Det sker for at give plads til de mindre oplevelser og ikke kun de helt store turistmagneter.

Håndværk

Denne kategori spænder også bredt, for håndværk er mange ting. Det kan være alt fra at bage brød til at binde blomster eller bygge huse.

Fællesskabsprisen

Her hædres et særligt fællesskab, som gør Middelfart Kommune til et bedre sted at leve og bo. Der følger en pengepræmie med denne pris.

Brobyggerprisen

Med Brobyggerprisen følger 10.000 kroner. Prisen gives til en person eller organisation, som har været med til at gøre afstande mindre på Nordvestfyn. Det kan være mellem generationer, mellem by og opland, virksomheder, foreninger eller aktører i lokalområdet.

Erhvervsfighter

Spar Nord er fast sponsor på denne pris, hvor der også følger 10.000 kroner med. Her kåres den virksomhed, forretning eller person, som har formået at tænke nye tanker og finde læsninger, der inspirerer andre, og som ikke har givet op undervejs.

Indstillingsmodulet er åbent til den 26. august klokken 12.
INDSTIL DINE FAVORITTER HER.

 

Padel Ejby