Studerende skriver projekt om Ejby

Del med dit netværk her
Studerende skriver projekt om Ejby

En gruppe unge mennesker fra Aalborg Universitet arbejder i øjeblikket på en opgave om Ejby. De vil gerne mødes med folk i alle aldre på tirsdag d. 8. marts.

Du kan læse mere om projektet her, og møde op i Ejby Bypark på tirsdag:

Hej Ejby!

Tirsdag den 8. marts kl. 15.00 vil vi gerne møde jer til en kop kaffe og et stykke kage i Byparken!

Vi er to grupper fra Aalborg Universitet, der studerer Urban design (by- og landskabsdesign) og vi har den glæde at skrive projekt om jeres by. Projektet har fokus på mobilitet i byen og design ved og omkring togstationen. Så vi er meget nysgerrige på blandt andet at høre fra jer ift., hvordan og hvor I transporterer jer i byen, hvordan I bruger området omkring togstationen, mangler der noget omkring stationen, mm.

Derfor vil vi gerne mødes og snakke med jer i Byparken på tirsdag den 8. marts kl. 15.00-17.00. Vi medbringer forskellige opgaver og kort, der gør os klogere på blandt andet ovenstående spørgsmål, som vi håber I har lyst til at være med til. Det er også helt okay at komme forbi til en uformel snak omkring byen. Vi medbringer kage og kaffe til anledningen, så den søde tand også kan stilles, og vi kan få en hyggelig eftermiddag.

Vi håber, at både voksne og børn i alle aldre har lyst til møde op og gøre os klogere på jeres by.

Vi kommer til at være i byen allerede klokken 11 og laver nogle undersøgelser ved blandt andet togstationen, så hvis I ser os, må I meget gerne komme hen og sige hej.

Vi glæder os til at se jer.

Mvh.

Anna, Daniel, Emma, Helena, Kasper, Maria og Siri
fra Aalborg Universitet.
Padel Ejby