Tak for opbakningen til Ejby.dk

Del med dit netværk her
Tak for opbakningen til Ejby.dk

Først og fremmest vil Ejby Lokaludvalg og BEST OF Online.dk gerne takke alle, der deltog til infomødet omkring Ejby.dk den 22. marts! Det var dejligt at se lokale borgere, foreninger og virksomheder støtte op om vores møde og fælles kommunikationsplatform.

Hvis I ikke deltog på mødet eller ikke fik skrevet jer op til vores nyhedsbrev eller fik skrevet jer på listen over virksomheder/foreninger, der er interesseret i at blive påmindet om indsendelse af nyheder/begivenheder inden, vi udsender nyhedsbrev, har I muligheden her: https://ejby.dk/tilmelding/

Og hvis I allerede nu har nyheder eller arrangementer, som I gerne vil have omtalt på Ejby.dk, kan I sende en mail til ejby@bestofonline.dk

Vi håber meget, at I vil støtte op om siden, så vi i fællesskab kan gøre alle i Ejby bevidste om alt det, som siden tilbyder. Er din virksomhed/forening/klub interesseret I en profil på Ejby.dk? Så må I også meget gerne sende os en mail på ejby@bestofonline.dk. Som nævnt på mødet i går får man utrolig meget for få penge. Og har I nogle spørgsmål, står vi klar til at hjælpe.

Lokaludvalget har desuden en masse flyers, som vi håber, at I vil være med til at dele ud/have liggende i jeres forening/butik/virksomhed.

Padel Ejby
invitation