Fernisering – Ny udstiller i Sognegården

SØNDAG DEN 30. JANUAR KL. 11.15 ER DER FERNISERING (efter Gudstjenesten kl. 10:15)

Alle er velkomne. Malerierne kan ses i sognegården frem til maj.

Ny udstiller er: læge Ea Sofie Marmolin fra Middelfart.

Ea udstiller i Sognegården fra medio januar, med fernisering søndag d. 30., hvor man kan møde Ea og høre hende fortælle om sine billeder, og det at male.

Ea har malet i mange år, men det er første gang, hun udstiller.

Sognegården er glade for, at det på den måde er muligt at bringe nye billeder frem, og give mennesker der arbejder kreativt en mulighed for at komme ud med det, der optager dem til glæde for andre.

Hvorfor maler du?
– “Fordi jeg kan lide det”, svarer Ea. “Det giver ro og afslapning, og man kommer væk fra arbejde og den travle verden.”

Malerierne har udgangspunkt i farverne, der på en måde bestemmer billedet. Ofte med udgangspunkt i en enkelt farve, der breder sig som en himmel – og pludselig ser man en pige med en lille paraply. Måske ved man ikke fra starten, hvad der skal være motivet, og på den måde opstår nogle af billederne gennem processen.

Billedernes størrelse er ofte 30 x 40 og derfra opad, men dermed er de relativt små – men til gengæld er de intense i oplevelsen.

Udstillingen hænger i konfirmandstuen til efter påske omkring 1.5. – og kan beses på sædvanlige vilkår, når der er åbent i dagtimerne – eller efter aftale med graver eller præst eller en fra menighedsrådet.