Informationsmøde om ny jernbane over Vestfyn

Vejdirektoratet bygger ny jernbane mellem Odense Vest og Kauslunde og inviterer nu til et informationsmøde om projektet. Det sker i Ejby-Hallen ved Ejby tirsdag den 3. maj kl. 19.00, hvorefter der vil blive afholdt nabomøder onsdag den 4. maj i Ejby og onsdag den 11. maj i Vissenbjerg.

Vejdirektoratet anlægger sammen med Banedanmark en ny, dobbeltsporet højhastighedsjernbane, der løber fra Odense Vest til stationsbyen Kauslunde lidt øst for Middelfart. Sammen med Fynske Motorvej kommer banen og motorvejen til at udgøre en ny, fælles transportkorridor for kollektiv trafik og andre trafikanter.

Vejdirektoratet præsenterer anlægsprojektet på et informationsmøde i Ejby-Hallen ved Ejby i Middelfart Kommune tirsdag den 3. maj. På mødet, hvor alle er velkommen, vil projektets omfang og tidsplan blive fremlagt, og på mødet vil der også være mulighed for at stille spørgsmål til projektledere og andre fagfolk fra Vejdirektoratet, Banedanmark og Energinet.

HVORNÅR?
Tirsdag den 3. maj fra kl. 19.00 til 21.00
Ejby-Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

Nabomøder i Ejby og Vissenbjerg
Det er vigtigt, at alle har mulighed for at få svar på deres spørgsmål, og derfor afholder Vejdirektoratet også to opfølgende nabomøder – en form for åbent hus – hvor fagfolk fra Vejdirektoratet og Banedanmark vil stå klar til at besvare spørgsmål.

Onsdag den 4. maj fra kl. 14.00 til 20.00
Ejby-Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

Onsdag den 11. maj fra kl. 14.00 til 20.00
Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 3, 5492 Vissenbjerg